Mallorca Holiday Apartment "Los Cedros"

Everything that the poet and the painter can dream of has been created by nature in this place.

Puerto Pollensa, de parel van Mallorca

Deze prachtige locatie is een van de meest populaire vakantieoorden voor families, en heeft een verscheiden aanbod aan activiteiten, stranden, bars en restaurants. De omgeving is een waar paradijs voor wielrenners, wielertoeristen, wandelaars, duikers en kitesurfers. Een mooie wandeling is een tocht doorheen het schiereiland Formentor, hetgeen een paradijs is voor ornithologen en liefhebbers van de ongerepte natuur. Het Tramuntana gebergte is erkend als Unesco wereld erfgoed onder de categorie "Cultural Landscape".

Het strand van Puerto Pollensa is fabelachtig. Het is lang, met wit zand, helder water, en zacht afglooiend. Het is gemaakt met gouden zand, en het is door de baai beschermd tegen hevige wind. Op die manier blijft het water van de Middelandse Zee heerlijk helder en warm.

Puerto Pellensa was in origine een Noord Mallorcaans vissersdorpje, waardoor er later een grote jachthaven is uitgegroeid die tot op heden pleziervaartuigen herbergt. Toch vinden we er nog enkele traditionele boten die door de Mallorcanen worden gebruikt om te gaan vissen. Er is een hele waaier van watersporten mogelijk zoals surfing, banana boats of parasailing. Er worden ook vele excursies verzorcht om te gaan duiken of snorkelen. De regio is ook beroemd voor zijn fietstochten. Er zijn meerdere verhuurbedrijven voor koersfietsen of mountainbikes. Avontuurlijke wandeltochten kunnen dan weer gedaan worden in het omliggende ongerepte Tramuntana gebergte. Peurto Pollensa behoudt steevast zijn oude traditie van de "avond paseo". Op warme avonden doet elkeen zijn wandeling op en neer tussen de jachthaven waar de jachten aangemeerd liggen, en de beroemde "Pine Walk".

image
2
Grote slaapkamers
We love the things we love for what they are.
2
Badkamers / toiletten
Bubbles, bubbles, everywhere
200
Meter verwijderd van de zee
You can never be overdressed or overeducated.
16
m² terras
Those who don't believe in magic will never find it.

Onze beste aanbiedingen

Appartement dicht bij zee

image
image

Appartement Los Cedros

Vanaf €560 per week

Vergoedingen Geen bijkomende vergoedingen
Merk op Een voorschot van 50% van de totale huur is gevraagd bij de boeking, de rest van het totaal moet betaald worden ten laatste 8 weken voor aankomst, beide gebeuren via bankoverschrijving.
Boek hier...

Voor de boeking wordt u omgeleid naar de officiële Engelstalige website

Voor meer info: info@mallorca-holiday-apartment.eu

Het weer nu

Beschikbaarheid appartement

Next Month » « Prev Month
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3